Upoznajte TUMI!

Upoznajte TUMI!

S ponosom predstavljamo novi brend TUMI – jedan od vodećih svetskih premium brendova za putni i poslovni program.

Tumi svoju priču počinje davne 1975. godine kada je osnivač brenda Charlie Clifford, bivši volonter Mirovnih snaga, odlučio da uvozi kožne torbe iz Južne Amerike i rešio da brend nazove TUMI – po peruanskoj ikoni. Kvalitet je oduvek bio imperativ što je bila garancija za brzi razvoj kompanije.
Tokom 80-ih godina prošlog veka, TUMI doživljava potpuni procvat stavljajući akcenat na inovatinost proizvodnog asortimana što ga neometano postavlja u sam vrh putnih brendova. U tom procesu nastaju novi materijali koji s razvojem tehnologije postaju upravo glavne karakteristike koje čine razliku između TUMI i ostalih proizvoda.

Filozofija brenda TUMI zasniva se na doživljaju njegovih vernih kupaca – stečenim iskustvima i budućim putovanjima, jer što više putuju, njihova ljubav prema TUMI-u postaje sve jača. Jednostavna formula koju svaki proizvod prolazi glasi: testiranje, testiranje i testiranje, odbaci ako je suvišno, ponovi proces. Posebna pažnja posvećuje se i najsitnijim detaljima kako bi se osigurala besprekorna funkcionalnost i stvorili modeli koji mogu nadmašiti očekivanja kupaca.

Dostupan u HOUSE OF SAMSONITE prodavnici u Čika Ljubinoj 7 u Beogradu.

Podeli: