FAQ

Ovde možete pronaći odgovore na vaša najčešća pitanja.

Gde mogu popraviti kofer?

Sve artikle iz asortimana Samsonite možete popraviti u ovlašćenom servisu Samsonitea Mercator TC, Bulevar umetnosti 4 (Spoljni lokal sa ulazom iz Bulevara Zorana Đinđića).

Takodje, mozete nas kontaktirati na telefon 011/4076-293 ili 011/400-2367 ili nam uputiti e-mail na adresu servis@brandpoint.rs.

Da li primate bankovne kartice?

U prodavnici House of Samsonite , možete platiti svim platnim karticama i to Dina, Visa, Master, Maestro i American Express.

Ukoliko imate platne kartice banke Intesa ili Unicredit banke u našoj prodavnici možete kupovati i proizvode na rate.

Kolika je garancija na vaše proizvode?

Proizvodi iz našeg asortimana se rigorozno ispituju kako bi zadovoljili najstrožije standarde. Međutim, ukoliko se pojavi problem s proizvodom, a uzrok je proizvodna greška u materijalu ili izradi, ovlašćeni servis će, po sopstvenom nahođenju, popraviti ili zameniti proizvod u skladu sa odredbama i uslovima iz garancije. Garancija pokriva isključivo proizvodne (fabričke) greške i ne pokriva štetu izazvanu pogrešnom upotrebom, nemarom, nesrećama, obrazijom, izlaganjem ekstremnim temperaturama, rasvaračima, kiselinama, vodi, normalnim habanjem ili oštećenjem u transportu (npr. od strane avionskih kompanija).

Zahteva se da se za popravak proizvoda pod garancijom, koristi isključivo ovlašćeni SAMSONITE servisni centri. Loše ili neispravno održavanje ili popravke u neovlašćenim servisima čine garanciju koju dobijate uz proizvod nevažećom.

Garantni rok na brend SAMSONITE proizvode varira od 2 godine na poslovne torbe, ženske torbe i dečji program do 5 do 10 godina na kofere, u zavisnosti od serije.

Garantni rok na AMERICAN TOURISTER proizvode je 3 godine na kofere.

Garantni rok na brend HEDGREN je 2  godine.

Naš ovlašćeni servis možete kontaktirati na servis@brandpoint.rs ili pozivom na broj 011/400-23-67

Gde se mogu javiti ako tražim zaposlenje u Brand Pointu?

Ukoliko ste zainteresovani za zaposlenje u Brand Pointu, pošaljite vaš CV sa fotografijom i propratnim pismom na infо@brandpoint.rs

Da li planirate otvaranje novih lokacija u Srbiji?

Deo strateškog plana o razvoju svakako jeste i otvaranje novih prodajnih mesta “House of Samsonite”.

Pratite informacije koje postavljamo na našem vebsajtu i našim profilima na društvenim mrežama – Facebooku i Instagramu

Kupac sam i zainteresovan sam za poslovnu saradnju, kome da se obratim?

U sklopu firme razvijamo veleprodaju i maloprodaju na celokupnom području Republike Srbije i nastojimo da maksimalno zadovoljimo sve zahteve naših kupaca i partnera.

 

Ukoliko ste kupac i zainteresovani za poslovnu saradnju, pošaljite upit na mail infо@brandpoint.rs ili nas pozovite telefonom na 011/400-23-69

Koji su sve brendovi dostupni u Vašim maloprodajnim objektima?

Vrhunski brend Samsonite, već više od stotinu godina, istinski je lider u proizvodnji putnih kofera, a danas to potvrđuju brojni kupci širom sveta koji će uvek naglasiti maksimalno zadovoljstvo korišćenja i poverenje prema brendu Samsonite.

 

Takođe, u našim maloprodajnim objektima “House of Samsonite” u ponudi imamo i druge vrhunske brendove iz različitih kategorija: American Tourister – porodični putni asortiman sa američkom tradicijom (podbrend Samsonite-a); Disney by Samsonite – licencirani putni program i askesoar za tinejdžere i decu od brenda Samsonite; Disney by American Tourister – licencirani putni program i askesoar za tinejdžere i decu od brenda American Tourister; Lipault – francuski urbani aksesori brend (Parisienne chic); Hedgren – casual vanvremenski aksesori brend iz Belgije i Loqi – moderne savremene torbice na sklapanje (cegeri) iz Berlina inspirisane putovanjima i umetničkim delima.

Da li planirate postojeći asortiman proširiti sa novim brendovima?

Firma Brand Point doo je fokusirana pretežno na prodaju Samsonite asortimana. Svakako ćemo osluškivati potrebe naših kupaca i možda u budućem periodu uvedemo i poneki novi brend kao dopunu postojećem asortimanu.

Gde mogu saznati više o vašim brendovima?

Više o našim brendovima možete saznati na službenim stranicama naših brendova:

http://www.samsonite.co.uk/home/

https://www.americantourister.eu/en/index.htm

http://hedgren.com/

http://www.andersen-shopper.de/en/willkommen

http://www.lipault.fr/en/bags/

https://butterflytwists.com/

U svakom momentu možete pozvati naše ljubazne kolege iz prodavnice House of Samsonite koji će Vam dati sve informacije koje su vam potrebne.

Na kojim lokacijama mogu kupiti vaše proizvode?

Naša maloprodajna mesta „House of Samsonite“ se nalaze u Beogradu u ulici Čika Ljubina 7, Mercator centru u Bulevaru umetnosti 4 na Novom Beogradu i Shopping centru UŠĆE. U Novom Sadu, možete nas pronaći u Mercator centru, Bulevar oslobođenja 102.